Sun4You - på farten

Bliv Franchisetager
Drømmer du om dit eget solcenter eller har du i forvejen et solcenter? Sun4You kan være din nye samarbejdspartner. Her finder du mulighederne, inspirationen og det professionelle miljø.

Som Sun4You Franchisetager bliver du en del af Sun4You konceptet. Du får muligheden for at realisere drømmen om en succesfuld selvstændig forretning. Du får professionel support til alt, hvad der vedrører dit solcenter.

Som selvstændig Sun4You Franchisetager varetager og udbygger du din egen forretning efter et gennemarbejdet koncept.

Vejen til maksimal indtjening finder du hos Sun4You. Under Sun4You konceptet får du mulighed for at drive et professionelt solcenter, hvor der er taget højde for alt vedr. opstart, finansiering, indretning, markedsføring og drift.

Sun4You Franchise koncept
Sun4You er blandt de hurtigst voksende kæder indenfor solbranchen. Vi tilbyder et færdigt Franchisekoncept.

Hos Sun4You søger vi ikke blot investorer, men samarbejdspartnere der er interesseret i at yde den indsats det kræver at have et solcenter i den kendte og unikke Sun4You kvalitet. Der igennem opnår både du og vi det bedste resultat såvel økonomisk som markedsføringsmæssigt.

Det fælles mål om at fastholde Sun4You som den førende kæde indenfor solcenterbranchen kræver en fælles ambition. Du skal ligesom os virkelig kunne lide vores indretning, stil og måden vi gør tingene på. På denne måde opnår vi sammen succes.

Vi forventer at vores Franchisetagere har en god fornemmelse for forretning, men vi stiller ikke krav til din uddannelse og erfaring.

Vi tilbyder

  • Et forretningskoncept der er gennemtestet i vores egne forretninger
  • Sun4You know-how
  • Den good-will der følger med Sun4You's kendte forretninger
  • Komplet indretning
  • Markedsføring

Tilmeld dig! Log in!